+387 35 257499
10/07/2024

Bazar za veliku i malu raju velikog srca i rasplesane duše

Udruženje za zaštitu životinja ‘Sretna šapa’ iz Tuzle ove nedjelje organizuje super događaj za sve cukoljupce. U cilju prikupljanja sredstava koja su neophodna za hranu ali i za veterinarske troškove pasa koji su u skrbi ovog Udruženja, volonteri su odlučili organizovati druženje u nedjelju, 14.jula 2024.godine u Velikom parku u Caffe bar Bluesberry u Tuzli sa početkom u 17 sati.

Ovom eventu su se vrlo rado odazvali i Plesni klub Vortex Tuzla, koji će za svu malu raju, ali i sve posjetioce zainteresovane za ples održati radionicu plesa u parku.

Planirana je tombola i mini bazar na kojem ćete moći naći puno zanimljivih stvarčica za vaše četveronoščce, ali i za sebe.

˝Uz ples, puno smijeha, hladno osvježenje, kolačiće i vaše veliko srce za sve šapice, odlični DJ Daki i DJ Fulan Perez svojom muzikom će dati poseban sjaj ovom nedjeljnom druženju. Iz Udruženja poručujuDođite u nedjelju 14.jula u Caffe bar Bluesberry u 17 sati da se družimo do kasno u noć, da plešemo i pjevamo, a prije svega da pomognemo cukama i macama koji nas trebaju˝, saopštili su organizatori.