+387 35 257499
19/12/2023

Marija Šerifović najavila veliki koncert u Tuzli

Marija Šerifović ne prestaje da puni naslovnice nakon što je postala majka.

Ona se oglasila prvi put od kada je dobila sina Maria, a u emotivnoj poruci zahvalila se svima na ljubavi koju su joj pružili proteklih dana.

-Dobri ljudi, pošto je ovo moje prvo oglašavanje, želim svima da vam se zahvalim na prelijepim porukama. Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, vjerujte mi da to možemo da osjetimo. Moje srce prima previše ljubavi ovih dana tako da mi treba vremena da sve procesuiram, a sigurno ću moći o svemu ovome daleko duže i ozbiljnije da govorim – počela je Marija.

Zatim se osvrnula na posao i priznala da je razmišljala da otkaže sve koncerte koji slijede, ali se na kraju predomislila i donijela odluku da ne pravi pauzu u karijeri.

-Prethodnih par dana sa ljudima iz menadžmenta pričala sam puno o turneji koja slijedi. Odmah da vam kažem, ja sam htjela sve da otkažem i da pomerim za narednu godinu. Razgovarali smo i ja sam donijela odluku da će turneje biti. Želim da ljubav koju trenutno osjećam podelim sa vama, da vam se i na taj način zahvalim. U ovim danima, mjesecima i godini koja je najznačanija i najljepša u mom životu. Treba da podijelim sve to sa ljudima koji čuvaju leđa uvijek – rekla je ona.

Od danas su u prodaji karte za njen koncert u Tuzli koji će biti održan 20. aprila naredne godine. Osim Tuzle Marija će održati i druge koncerte u Bosni i Hercegovini i to Sarajevu, Mostaru, Banjaluci, Višegradu, Zenici, prenosi N1.

Foto: Instagram