+387 35 257499
26/12/2018

Radio Kameleon daruje svoj 26 rođendan ranjivoj djeci Bosne i Hercegovine

Radio Kameleon 26. decembra slavi svoj 26 rodjendan. Vrijeme je praznika, a prerasli smo sve poklone. Najveći poklon jeste da zajedno možemo pomoći nekim klincima i klincezama koji su naša budućnost.  Ovogodišnji rođendan, radio Kameleon je darovao ranjivoj djeci Bosne i Hercegovine, sa kojom radi World Vision Bosne i Hercegovine, a u okviru kampanje Daruj i slavi.  Cilj projekta jeste da osigura bolju budućnost za ranjivu i siromašnu djecu u našoj državi. World Vision radi u najranjivijim zajednicama, tamo gdje usred siromaštva, djeca sanjaju o boljoj budućnosti. Pomozimo svi zajedno da na njihova lica stavimo osmjehe i pomozimo djeci da naprave prve korake ka postizanju svog punog potencijala, koje je svako od nas imao zahvaljujući nekoj sreći.

˝Ovim putem pozivamo svu našu dobru raju, prijatelje, poslovne partnere, slušaoce/teljke da umjesto raznih poklona Radio Kameleonu, svoj “poklon” uplate na račun World Visiona i da zajedno obradujemo one kojima će to najviše značiti. Rođendanski poklon (ujedno donaciju za one kojima će to najviše značiti) možete uplatiti putem Kameleonove otvorene rođendanske kampanje na web stranici www.darujislavi.ba ili ukoliko se predloženo ne uklapa u Vaše želje, na račun WORLD VISION BiH, transakcijski račun u Raiffeisen banci 1610000000000011, broj partije : 030001416-4, uz naznaku ‘Za Kameleonov rođendan’ ˝, saopštili su iz World Visiona.

Svaki donator će primiti izvještaj sa svim relevantnim informacijama koje će između ostalog sadržavati zahvalnicu od strane djeteta.  Iznos nije ograničen ni minimalno ni maximalno – nego taman onoliko koliko će i vas učiniti sretnim.˝Sve vas pozivamo na rođendanski party u sklopu Zimskog grada Tuzla 26.12.2018 koji će se održati u 20,00 sati uz koncert Crvene Jabuke. Darovati i donirati možete i večeras na Trgu slobode, tokom trajanja rođendana, gdje će biti postavljene kutije za donacije. Budite zajedno sa nama dio velike tople priče. Nama će najveći poklon biti dječiji ispunjen san˝, navode iz ‘World Visiona’.

World Vision BiH se zahvalio Kamelonu što je prepoznao značaj i potrebu za podrškom najranjivijoj djeci i njihovim porodicama te im darovao svoj rođendan. ˝Zahvaljujemo se svima koji izvrše uplatu za ranjivu i siromašnu djecu BiH, u ime djece˝, saopštili su.