+387 35 257499
10/11/2023

“Stand up comedy made in Bosnia” 15. decembra u BKC Tuzla

Stand up comedy made in Bosnia, predstava koja je odnedavno dio produkcije JU BKC TK, nakon 10 godina dolazi u Tuzlu da zajedno sa publikom iz grada gdje je ptiča počela obilježi vleiki jubilej.

Filip Andronik i Hazim Mujčinović proputovali su i svojim show-om nasmijali sve od Vardara preko Alpi, Shengena, Dubaija…, a krenuli su iz Tuzle jedne septembarske večeri gdje od tada više nisu nastupali.

– Ovo je show za sve Vas. Za sve one koji su proteklih 10 godina pitali “a kad ćete kod nas?”… i ta na na na, u koprodukciji sa JU BKC TK Tuzla, evo nas u petak 15. 12. 2023. godine – poručio je je ovaj dvojac.

Predstava Stand up comedy made in Bosnia nastala je 2013. godine kao projekat dva pionira ove vrste scenskog izvođenja.

Bosna i Hercegovina je prepoznatljiva po mnogim brendovima i ljepotama, a sigurno jedan od brendova jeste i autentični bosanski humor koji kroz ovaj show ima priliku doživjeti i publika van granica naše domovine.

Ulaznice za ovaj događaj će uskoro biti  u prodaji u Marketing službi BKC, CD shopu Sejo i Vili, CD shopu Mido na korzu, ali i na drugim prodajnim mjestima u Tuzlanskom kantonu.

NAPOMENA: Program nije namijenjen djeci i mlađim od 16 godina zbog sadržaja vulgarnog ili prostog govora primjenjenog u ovom showu.

Ovaj događaj je dio „Dana BKC-a“, kojima Bosanski kulturni centar Tuzlanskog kantona obilježava 26 godina rada BKC TK i 69 godina od osnivanja Radničkog doma “Moša Pijade”.

____________________________________________________________________

Mjesto i vrijeme održavanja događaja: Velika sala BKC TK u Tuzli, 15.12.2023. / 20.00 sati

Organizator: UG “Stara škola” i JU BKC TK

Cijena ulaznica: 10 i 15 KM