+387 35 257499

‘Transturist’ Tuzla

Dioničko društvo ‘Transturist’ dd Tuzla je osnovano daleke 1947. godine.  Osnovna djelatnost društva je prevoz putnika u domaćem i međunarodnom,  linijskom i vanlinijskom prevozu putnika

Raspolažu sa 31 modernim visoko-turističkim autobusom, marke MAN, NEOPLAN, MERCEDES i ISUZU sa kojima kvalitetno udovoljavaju zahtjevima korisnika usluga. U linijskom saobraćaju svakodnevnim polascima prevoze putnike na relacijama u BiH, te prema Hrvatskoj, Njemačkoj, Sloveniji, Austriji,Švicarskoj, Hrvatskoj, Srbij itd..

Pored redovnog linijskog saobraćaja uspješno organizuju sve vrste vanlinijskog prijevoza, sve vrste ekskurzija u zemlji i inostranstvu, ljetovanja, zimovanja, itd., a putem ove turističke poslovnice u centru grada.  U turističkim vožnjama i aranžmanima, prisutni smo na tržištima Hrvatske, Slovenije, Italije, Francuske, Španjolske, Grčke, Austrije i posebno na tržištu Njemačke.

Autobusna stanica Tuzla je moderna autobusnu stanica I kategorije u vlasništvu Transturist-a, za prihvat i otpremu putnika u domaćem i međunarodnom prometu

Turistička poslovnica – sa sjedištem u centru grada Tuzle, ul. Turalibegova 6 ( kod Kapije ), pruža usluge organizovanja turističkih putovanja, izleta, ljetovanja i zimovanja kako u BiH tako i svim svjetskim turističkim destinacijama.

‘Golden tours’

Golden tours je jedna od vodećih turističkih agencija BiH. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cijene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni parneri širom svijeta, glavne su  vrijednosti ovog turističko-agencijskog brenda.

‘Elle Travel’

Iza agencije  Elle Travel  stoji više godina iskustva i  rada u turizmu. Primarna djelatnost turističke agencije je organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu kao i prodaja avio karata. Njihov  cilj i obaveza je pružanje usluga na visokom nivou, izborom najboljih hotela, angažovanjem visokokvalitetnih licenciranih turističkih vodiča na svakom našem putovanju, izborom najnovijih i najudobnijih vozila prilikom autobuskih putovanja.  Osoblje turističke agencije ‘Elle Travel’ čine iskusni turistički stručnjaci koji su se već dokazali svojim radom i koji su u svakom trenutku spremni da vamm izađu u susret i pruže najbolje informacije i preporuke za vaše putovanje, bilo da se radi o ljetovanju, zimovanju, poslovnom putovanju, putovanju na egzotične destinacije ili putovanju ka evropskim i svjetskim metropolama.

‘Hit Tours’

Turistička agencija Hit Tours d.o.o. Tuzla uspješno posluje više od 10 godina i svojim klijentima nudi  usluge  na najvišem profesionapm nivou.