+387 35 257499

„Eko GOLF park“ je avanturistički park prirode smješten u malom slikovitom mjestu Breške na obroncima planine Majevice u neposrednoj blizini Tuzle na nadmorskoj visini od preko 500 metara. Idealna je destinacija koja, nakon svakodnevnih obaveza, pruža avanturistima, znatiželjnicima i putnicima namjernicima odmor i relaksaciju u prekrasnom prirodnom okruženju istinske seoske idile.

U okviru parka nalaze se avanturistička igrališta golfa pogodna za igru, zabavu i rekreaciju. Dvije vrste avanturističkog golfa (mini i putting) sa po 12 polja pružaju igračima osjećaj igranja pravog golfa bez da im je potrebno prethodno iskustvo i znanje za igranje golfa. Igra avanturističkog golfa je opuštajuća i zabavna i namijenjena je rekreativcima koji žele da se realksiraju u prirodi, a mogu je igrati osobe svih uzrasta od djece do starijih osoba. Pored golfa posjetitelji mogu igrati i razne druge igre koje se igraju u prirodnom okruženju.

Nakon igre golfa moguće je osvježiti se uz kafu i piće na terasi „Kućice na drvetu“- „Treehouse cafe“ sa koje se pruža panoramski pogled na obljižnja brda i planine. Kućica na drvetu, kroz koju prolaze četiri stabla, smještena je pored šume i daje posjetiteljima mogućnost avanturističko-rombizonskog uživanja u prirodi.

Eko golf park ispunjen je različitim vodenim površinama (potocima i jezerima), prirodnim stijenama, stazama i drvenim mostovima. Park je okružen zelenilom i šumom i pruža mogućnost da ponekad ugledate nešto od autohtone divljači (jelen, srna, zec, fazan, lisica) i brojnih ptica. Zbog nadmorske visine na kojoj se nalazi i prirodnog okruženja Eko GOLF park predstvlja jednu vrstu „zračne banje“ i idealno mjesto za udisanje čistog zraka.

Eko GOLF park pogodno je mjesto za igranje avantiurističkog golfa, organizaciju izleta za porodice sa djecom, proslavu rođendana za djecu i odrasle u prirodi na otvorenom, proslavu raznih svečanosti na otvorenom, organizaciju stručnih posjeta i izleta za škole, organizaciju poslovnih sastanaka i razvoja timskog rada – tim building za organizacije i firme.
Jednom riječju Eko GOLF park je „zelena oaza“ u kojoj se možete odmarati i uživati u igri i zabavi.