+387 35 257499

Perfect

Perfect doo Tuzla je renomirana rent a car agencija, pozicionirana u samom vrhu bosansko-hercegovačkog tržišta, koja svoje postojanje zasniva na dugogodišnjem školovanju, iskustvu, znanju i radu menadžmenta i uposlenika. Vodeću poziciju osiguravaju nam znanje, pouzdanost, iskustvo, tradicija, inovativnost i praćenje svjetskih trendova automobilske industrije i ugodnog/sigurnog putovanja. Mi smo stručan i ljubazan, mladi tim ljudi, koji će u svakom trenutku izaći u susret klijentu i učiniti sve da bude zadovoljan nasim uslugama. U prilog ovome govori veliki broj stalnih klijenata, koji nam redovno ukazuju svoje povjerenje birajući vozilo iz naše ponude.Sjedište firme nalazi se u Tuzli, a najam vozila možete realizovati kako u centrali, tako i u poslovnici na Međunarodnom aerodromu Tuzla, kao i na zahtev, u bilo kojem gradu BiH i Evrope. Poučeni istančanim željama dugogodišnjih klijenata, koncentrisali su se na rent a car usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente. Vozni park se sastoji od potpuno novih vozila svih kategorija. Sva vozila su full kasko osigurana, bez učešća u šteti, posjeduju opstu i mobilnu garanciju, svu zakonom propisanu opremu i ne prelaze starosnu dob od 2 godine. U floti na raspolaganju vam nude putničke automobile renomiranih svjetskih proizvođača koji pružaju apsolutni komfor, sigurnost i brzinu, kako u gradskoj, tako i vangradskoj vožnji.

Intercar

Intercar je rent a car agencija pozicionirana u samom vrhu bosansko-hercegovačkog tržišta.
Promišljenom organizacijom poslovanja i iskusnom mrežom saradnika u mogućnosti su
rent a car uslugama kvalitetno pokrivati čitavo područje BiH, a na vaš zahtjev će
organizirati najam vozila i u ostalim dijelovima Evrope.Nude potpunu mobilnost i transfere po optimalnim uvjetima za korisnike.
Takođe Intercar ima saradnju sa svim aerodromima u regionu (Sarajevo, Beograd, Zagreb, Split,Dubrovnik) i vrši dostavu i preuzimanje vozila na spomenutim odredištima.

Dalton

U rent a car agenciji Dalton ne postoje granice u smislu kilometara koje možete preći sa vozilima. Vozite se sigurno i udobno gdje god poželite. Ukoliko iznamljujete više vozila, ili jedno vozilo na duži vremenski period, odobravaju dodatne popuste. Moguće je iznajmljivanje vozila u jednom smjeru. Vozilo možete preuzeti na jednoj lokaciji, a vratiti ga na potpuno drugoj, onoj koja vama odgovara.

Magus rent a car