+387 35 257499

Tuzla taxi (15-17)

Udruženje “Tuzla taxi” predstavlja udruženje auto taksi prevoznika grada Tuzle i respektabilna je stručno-poslovna organizacija obrtnika koji obavljaju djelatnost autotaksi prevoza osoba u javnom gradskom prometu na području Grada Tuzle i regiona. Udruženje promoviše, usklađuje i zastupa zajedničke interese udruženih članova u kome trenutno ima ima 250 aktivnih taksista.

Odlikuje ih brzina, udobnost i sigurnost, a vozila na vašu adresu stižu u roku od pet minuta. Ponosni su na fleksibilnost i brzinu koja im omogućuju da budu dostupni od 0 do 24 sata, 365 dana u godini, što ih svrstava među najbolje taksi službe u Bosni i Hercegovini. Njihove usluge možete potražiti na svim taksi stajalištima širom grada Tuzle ili jednostavnim telefonskim pozivom na broj 15-17 gdje će vas dočekati ljubazni vozači i odvesti sigurno, udobno i po povoljnim cijenama do vašeg odredišta kako u Tuzli, tako i širom Bosne i Hercegovine i Evrope.

Gradski taxi (15-25)

Gradski Taxi 15-25 uspješno djeluje na području grada Tuzla, ali i šire. Pozivom na broj 15-25 naručite taxi za nekoliko minuta. Gradski taxi radi u 10 zemalja i gotovo 150 gradova širom svijeta.

Radio taxi non-stop (15-01)

Radio tax non-stop nije samo običan taxi, to je taxi udruženje sastavljeno od članova koji se bave ovim poslom dugi niz godina. Oni znaju kako da odgovore kvalitetnom uslugomu prevozu putnika. Sva njihova vozila su redovno održavana klimatizirana i udobna tako da mogu vršiti prevoz i na udaljene adrese u zemlji i inostranstvu. Stoje vam na usluzi 24 sata na dan 7 dana u sedmici. Nazovite u bilo koje doba dana i Radio taxi non-stop će u najkraćem roku doći na vašu adresu i prevesti vas sigurno na željenu destinaciju.