+387 35 257499

Hotel Mellain nalazi se u središtu Tuzle, na jednoj od najatraktivnijih lokacija koja povezuje najvažnije ekonomske, obrazovne i kulturne ustanove. Blizina aerodroma, univerzitetskih i kliničkih centara, kompleksa Panonskih jezera doprinosi atrakciji ovog modernog hotela. Tuzla i Mellain Hotel sačuvali su tradiciju liječenja staru vijekovima i omogućili svima da osjete čari ovog jedinstvenog „lječilišta“.

Hotel u sklopu kompleksa je projektovan kao jedan od najprestižnijih hotela u Bosni i Hercegovini, koji će svojim sadržajima obogatiti turističku ponudu cijelog regiona. Hotel ima 130 luksuzno opremljenih i prostranih soba i apartmana.

U sklopu hotela se nalazi bazen sa saunama, fitnes, noćni klub, kazino, polivalentne dvorane, restoran vidikovac i drugi prateći sadržaji. Dodatna pogodnost hotela je i direktna veza sa banjskim lječilištem i slanim bazenom čime se kompletira ponuda zdravstvenog turizma. Sadržaji i kompozicija hotela u potpunosti odgovaraju svim turističkim i poslovnim zahtjevima savremenog čovjeka.

Adresa: Aleja Alije Izetbegovića br. 3

Telefon: +387 35 365 500

Web stranica: http://mellainhotel.com/

Email: info@mellainhotel.com